Vouwdeuren
Op maat en met klembeveiliging.Stalen uitvoering: enkelwandig met vlakke, geprofileerde of gebombeerde staalplaat of met draadvlechtwerk. Dubbelwandige geïsoleerde uitvoering met vlak of gestructureerd oppervlak. Vulling: polyurethaan (C.F.K.-vrij) of mineraalwol. Aluminium-uitvoering: beglaasd met of zonder thermische onderbreking, geanodiseerd of met poeder-coating in vele RAL-kleuren.

Strokengordijnen
Als ruimte-verdeler of voor doorgangen en sluizen in bedrijfshallenHörmann strokengordijnen zijn bijzonder geschikt om grote openingen voordelig en dicht af te sluiten. Doordat de PVC stroken zich slechts openen over de breedte van het voertuig of de lading, wordt zelfs bij intensief verkeer het temperatuurverlies tot een miniumum herleid. Door hun hoge doorzichtbaarheid besparen ze bovendien ook nog verlichtingskosten.

Sectional industriedeuren
Het omvangrijke programma met hoog rendement.
Met talrijke combinatie- en uitrustingsvarianten en perfect op elkaar afgestemde aandrijvingen en besturingen. Verkrijgbaar in staal, staal/ aluminium gecombineerd en aluminium. Enkelwandige en dubbelwandige geïsoleerde uitvoeringen, volledige of gedeeltelijke beglazing mogelijk. Alle deuren zijn uitgerust met een gepatenteerde vingerklembeveiliging.
Topkwaliteit sinds meer dan 30 jaar.Het permanent hoge kwaliteitsniveau berust op een voort-durende ontwikkeling, een zorgvuldige materiaalkeuze, produktie op de modernste, computergestuurde machines en precieze afwerking tot in de details.

Roldeuren
Hörmann roldeuren met ZAK®-systeemHet ZAK®-systeem zorgt voor een betere afdichting, ook bij hoge winddruk, voor een zachte deurloop en minder slijtage van de hoogwaardige laklaag. Hörmann roldeuren zijn verkrijgbaar in staal en in aluminium, enkelwandig of dubbelwandig geïsoleerd. De industriedeuren voor veelvuldig dagelijks gebruik.

Home
Garagedeuren
Industriedeuren
Toebehoren / Onderdelen
Aanbiedingen
Informatie
Showroom / Route
Industriedeuren